پوشش میکروسمنت چیست؟
میکروسمنت چیست؟
میکروسمنت پوششی تزئینی است که به سبب تطبیق پذیری بالا و چسبندگی مناسب به سطوح متفاوتی همچون چوب، شیشه، سرامیک و ... برای استفاده در محیط های خانگی و تجاری با طراحی مدرن و مینیمال ایدهآل بوده و به راحتی با متریالی مانند چوب و سرامیک ترکیب میشود. همچنین سرعت بالای اجرا و صرفه اقتصادی جذابیت استفاده از این محصول را در طراحی های داخلی دو چندان نموده است.
میکروسمنت یک انتخاب مناسب برای هر نوع بازسازی و قابل استفاده برای اجرا روی سطح است . این متریال خیلی سریع درزهای نامطلوب و شکاف ها را پوشش میدهد و یک راه حل عملی برای تغییرات سطوح بزرگ مثل دیوار ، کف، پله ها ، آشپزخانه ، دستشویی و حمام و فضای مرطوب و استخر میباشد.
ریشه این هنر از کجا وام گرفته است؟
امروز پتینه کاری و پتینه ساختمان توانسته به مرور در خانه های بسیاری نفوذ پیدا کند. این نوع پوشش دارای ریشه ایتالیایی داشته و در گذشته های دور در این کشور مورد استفاده قرار می گرفته است. به طور کلی پتینه یعنی هنر کهنه کاری که با کمک روش های مختلف نسبت به ایجاد کهنگی و رنگاری در ظرف و یا هر سطحی اقدام می شود.
هنر پتینه کاری در طی سالها از روی ظروف به روی دیوارهای ساختمان رسیده و در طی این سالها خود را به عنوان یک هنر حفظ نموده است. در گذشته بیشتر پتینه ورقه طلا و پتینه برجسته رواج داشته و امروزه طرح های مختلفی انجام می پذیرد. در مورد سبک های این نوع پوشش نیز باید بدانید که پتینه دارای دو نوع کلی پتینه کلاسیک و پتینه مدرن می باشد که می تواند برای هر خانه و هر دکوراسیونی به خوبی به اجرا دربیاید. پتینه برجسته از انواع پتینه کلاسیک بوده و در گذشته بیشتر استفاده می شده است. برای اجرای پتینه کاری نیز ابتدا پس زمینه را با رنگ های اکریلیک و روغنی و پلاستیک ، رنگ زده و سپس نسبت به اجرای پتینه فلت ( تخت ) و یا پتینه برجسته اقدام می کنند که طرح های بسیاری را را می توان به متریال ها و ابزارهای مختلف ایجاد نمود.
متریال مصرفی در میکروسمنت :
- سیمان
- رزین بایه آبی
- آب
- رنگدانه های معدنی
- پلیمر/کامپوزیت آلی_معدنی
میکروسمنت برای چه جاهایی کاربر دارد؟
- اجرا بر روی کف، سقف، دیوار و پله ها
- استفاده در سرویس بهداشتی،آشپزخانه و استخر
- پیاده سازی در تمامی محیط های مسکونی،اداری و تجاری و ...
- اجرا بر روی نما و کف پوش های خارجی ساختمان
انواع میکروسمنت کدام است؟
میکروبیس یا Microbase
این مدل از میکروسمنت بیشتر برای زمین یا دیوارهای سنتی که به اصطلاح بافتی نامنظم و غیرمعمول دارند مناسب است. همچنین از این لایه بعنوان زیرسازی جهت اجرای انواع دیگری از میکروسمنت ها استفاده می شود.
میکرواستون یا Microstone
دلیل نام گذاری این پوشش به این نام به خاطر ظاهر سنگ مانند آن می باشد چرا که این مدل با ضخامت قابل قبول، به دلیل رنگ و ظاهر سنگ مانند خود برای سطوح خارجی بخصوص برای نمای ساختمانها بسیار مناسب است.
میکروفرش یا Microfresh
این مدل دارای بافتی معمولیست که یکی از ویژگی های برجسته آن استحکام و مقاومت آن است لذا برای مکان های پرتردد با ترافیک شدید بهترین انتخاب خواهد بود.
میکروفینو یا Microfino
از این محصول بیشتر برای پوشش دیوارها استفاده می شود و با ظاهری ظریف و زیبا گزینه ای بسیار مناسب در طراحی دکوراسیون داخلی می باشد این پوشش با ظاهر پایانی و خصوصیت ضد آبی مناسب سطوح دیوارهاست.
آکواسمنت یا Aquacement
از اسم آکوا آن کاملا مشخص است که این نوع از خانواده میکروسمنت ها مقاومت بسیار مناسبی در برابر آب دارد. و به دلیل همین مقاومت بسیار خوب در برابر نمکها و گاز کلر گزینه ای مناسب برای استخره و حوضچه ها می باشد.
ویژگی های میکروسمنت:
- پوشش دکوراتیو و انتخاب نامحدود رنگ و بافت
- سطوح بدون درز
- قابل اجرا در کف ، دیوار و سقف داخلی و خارجی
- تنوع و گسترده زیاد در رنگ و بافت
- کار دست که موجب خاص بودن کار می شود
- چسبندگی زیاد که هر نوع سطحی را پوشش می دهد.( کاشی، مرمر، سنگ های متنوع، گچ، تخته گچ)
- مقاومت بالا برای استفاده در مقابل ضربه ، خراش و مواد شیمایی.
- نفوذ ناپذیر.
- ضد لغزش.
- صرفه جویی در وقت و جلوگیری از کارهای پیچیده.
- ضخامت 2تا3 میلی مترکار ، و نداشتن بار سازه ای.
- اجرای راحت بدون نیاز داشتن به ابزار آلات مخصوص.
- متریال طبیعی و دوستدار طبیعت.
- راحت در نگهداری و نظافت با آب و صابون شوینده طبیعی.
- آنتی باکتریال.
استفاده از میکروسمنت در کنار حرارت و رطوبت:
از پوشش میکروسمنت برای پشت اجاق گاز نیز می توان استفاده کرد. این پوشش نسبت به دما بسیار مقاوم بوده و تغییری در شکل آن ایجاد نمی شود. از آنجا که این پوشش نسبت به رطوبت نیز مقاومت داشته و قابلیت شستشو دارد برای پشت سینک و بین کابینت ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. و یکی از گزینه های به صرفه و زیبا برای استفاده از آن به جای سرامیک برای پوشش مابین کابینت ها است.